Художникът Розалина Исак Панижел изложи  44 творби в рамките на

...
Художникът Розалина Исак Панижел изложи  44 творби в рамките на
Коментари Харесай

44 творби изложи в Пловдив Розалина Исак Панижел

Художникът Розалина Исак Панижел изложи  44 произведения в границите на изложбата " Контрасти " в галерия  Arsenal of art. Те ще могат да бъдат видени до 5 април.
Прочетете още
Това е първата и независима галерия, като през последните няколко десетилетия напълно е отдадена на педагогиката и годишно провежда изложения със свои възпитаници.

В изложбата е посочила пейзажи, композиции, натюрморти, рисувани са с маслени бои, употребила е и смесена техника. Картините са най-вече усещания от места, които е поситила, пътувания, изразени страсти.

Картините са от последните две години, като преди този момент Розалина е взела участие в юбилейната галерия на учебното заведение за театрални фрагменти и изкуства през 2021 година. След това взима присъединяване в няколко общи и благотворителни изложения.

Галерията Arsenal of art е на интернационално известния художник Ангел Гешев, който е и съученик на Розалина Панижел и дълготраен другар.
Тя приключва Сценични фрагменти в Пловдив през 1981 година, по-късно през 1997 СУ " Климент Охридски " със компетентност педагогика на изобразителното изкуство.
През 2009 година - Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски “ с приложна логика на психиката.
 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР